Založ si blog

Ako som pozeral film na Markíze

Myslím, že okrem verejnoprávnej a  zlepenej, ktorá si teraz hľadá riaditeľa, a v Rádiu_FM sa už boja, že ich zrušia (týmto pozdravujem) sa tento článok na tie ostatné „slovenské“ TV stanice dá aplikovať.

Typický, teda vlastne netypický, Petrov večer. Sedím pri televízii a hotujem sa celkom odhodlane pozerať film na Markíze. Nedávajú žiadnu zaujímavú reality show v hlavnom vysielacom čase (fú, asi to bez nich fakt nabudúce neprežijem) a ja si môžem pozrieť film.

Samozrejme zahraničný a samozrejme americký, ale o tom by bol blog niekedy nabudúce. Čas 20.00 či ako to bolo, keď som bol malý, je už dávno minulosťou a tie nové časy akosi neovládam. Film začína pred 20:30 a aj to v nádeji považujem za úspech.

Ale, nesmial som sa dlho. Film má podľa údajov na stránkach výrobcu minutáž 121 minút. Markíza mi k nemu pribalila hodinový balíček navyše. Kúskovalo sa každých 15 minút, reklám bolo myslím dokopy 8. Ale ja osobne, som to po 6 zabalil (dopozerám si to ako pirát na webe). Pamätám sa, že som sa sťažoval, keď za hodinu dali jednu. Hm, časy sa menia a ja očividne s výdržou nekráčam s dobou.

Ale dôležité je, že 10x som videl ponuku každého mobilného operátora, vážne som začal zvažovať kúpu auta : len neviem či modré alebo žlté a či v hotovosti alebo na úver. Naučili ma, ktorú banku si vybrať, ktorý prací prostriedok zaručene vyperie paradajky z trička a pod.

Milé televízie ! Keď nabudúce, čo je raz za uhorský rok, budem sledovať film na vašom programe, pripravte mne a iným znechuteným presný rozpis reklám ! Aspoň si skočím vyvenčiť psa a kúpim nejaké čipsy 🙂

Keď sa Facebook lúči s vami, nie vy s ním

10.06.2013

Kedysi by som si tento blog postol na facebook. Lenže to je kedysi, facebook už nemám a tak už o ňom môžem iba písať. Niečo také, ako tento blog. Ušetrím vás, aj seba ťažkej filozofickej rozpravy o tom, prečo? Prečo som si ho zrušil, ako som mohol opustiť všetkých, na čele s modrou sieťou. Je to vlastne jedno. Dôvodov môže byť milión, v dôsledku je to aj tak iba [...]

O Lancovi Armstrongovi

18.01.2013

Keď som bol malý, tak sme doma mali káblovku a ja som vždy v lete zvykol pozerať Tour de France. Veľmi som tomu ešte nerozumel a tak som iba hľadal uja, ktorý je v žltom tričku. Vedel som, že ten v žltom je prvý a najrýchlejší. Bolo mi celkom jedno, že ide o čas a ten žltý nie vždy etapu vyhraje. Keď som trochu vyrástol, už som vedel, že ten ujo, čo je stále v žltom [...]

Prečo sú dôležité Vianoce

21.12.2012

Mohol by som napísať niekoľko článkov o Vianociach : ako napríklad teraz sedím sám v internátnej izbe, za oknom je moskovských – 18 °C, dávam si koláč, ktorý piekla mama a snažím sa, dokázať si, že všetko bude v pondelok a utorok rovnaké ako predtým, aj keď budem 2000 km od domova a všetko bude „inak“. Alebo by som mohol napísať o tom, že ma iritujú [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Peter

O bežnom živote. O ľuďoch. Aj poeticky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 72961x
Priemerná čítanosť článkov: 3316x

Autor blogu

Kategórie